Development

Proiectele noastre încep de la simple schimbări CRO & UX până la dezvoltarea completă a site-urilor de prezentare sau de ecommerce. Oferim de asemenea suport IT complet tuturor clienților noștri.

Cum lucrăm

Development

Web development include designul și implementarea (atât frontend cât și backend) a site-ului unui client. Creăm tot ce își dorește sau de ce are nevoie clientul pe o varietate foarte mare de platforme (Magento, WordPress, Drupal, Joomla) în diferite limbaje de programare (html, js, python etc.) alese bazându-ne pe ceea ce este cel mai relevant pentru proiectul respectiv.


CRO / UX

CRO/UX face referire la optimizarea ratei de conversie sau a experienței utilizatorului pe site. Aici noi intervenim cu ajutorul unor tehnologii de ultimă oră, facem o analiză bazată pe date analizând cum se converteşte un anumit site sau un landing page. Verificăm site-ul unui client prin intermediul mai multor dispozitive și browsere, iar apoi venim cu soluții care vor îmbunătăți rata de conversie. În funcție de proiect, verificăm și modificăm tot ce ține de arhitectura site-ului, refacerea designului, schimbări ale conținutului, sales funnel, sales funnel drop off rate, bounce rate etc. Toate modificările pe care le propunem sunt apoi testate tip split A/B pentru a găsi soluţiile optime înainte de a le lansa pe site.

Te-am convins? Ia legătura cu echipa noastră

Contactează-ne

Cum lucrăm?

Tratăm fiecare site ca un tunel de vânzări. Stabilim obiective şi apoi creăm şi implementăm modificări în interiorul site-ului pentru a atinge obiectivele stabilite. De exemplu, în stadiul de bază cel mai simplu site B2B trebuie să informeze clar utilizatorii, iar apoi să îi determine să contacteze echipa de vânzări. Site-urile ecommerce trebuie să permită utilizatorilor să găsească uşor şi rapid un produs, iar apoi să îl informeze cu privire la produsul respectiv pentru ca în cele din urmă să îi ofere opţiuni simple de a cumpăra produsul dorit.

Modul în care conţinutul este prezentat joacă un rol extrem de important pentru că trebuie să transmită fiecărui utilizator informaţia că această companie/acest site poate să îi satisfacă o nevoie. Astfel, noi creăm designul sau edităm un site în aşa fel încât să transmită clar şi imediat utilizatorului că site-ul respectiv este capabil să îi îndeplinească nevoia respectivă.

Noi folosim cea mai avansată tehnologie pentru a urmări, testa şi a vedea comportamentul utilizatorului pe site pentru a putea determina cum putem atinge mai bine obiectivele pe care clientul şi le-a stabilit.

Contact

Telefon

+40732026479