Email Marketing

Această secțiune include descrierea detaliată a serviciului de Email Marketing cu beneficiile sale în ceea ce privește prezența online a unui brand. Content Marketing este pe o altă pagină; utilizați butonul de mai jos pentru a merge la Content Marketing.

Content Marketing

Ce este?

Email marketing este o mașinărie destul de complexă cu o varietate largă de întrebuințări. În esență, se creează o listă cu adresele de mail (bază de date a utilizatorilor/potențiale emailuri) și apoi se trimit diferite tipuri de emailuri cu diferite obiective (de informare/de educare/vânzare/promoții) membrilor listei respective.

Procesul implică de obicei crearea unei liste, implementarea unui formular de înscriere pe site sau adăugarea automată a utilizatorilor și utilizarea unui autoresponder (software de email marketing) pentru a trimite emailurile automat (într-o anumită perioadă de timp) sau pentru a trimite oricand întregii liste emailurile create.

Alte beneficii

Email marketing ajută la informarea, promovarea sau vânzarea directă a unor produse sau servicii ale brandului. Este o metodă vitală care permite brandului respectiv să rămână constant şi perpetuu prezent în faţa utilizatorilor, iar pe potențiali să îi convertească în clienti., Aceste lucruri se realizează prin folosirea emailurilor de valoarea ce au rol informativ și inspiră încredere în utilizator.

Serviciul de email marketing poate fi integrat ușor în strategiile sociale și în campaniile de content marketing asigurând încă un canal ce poate fi explorat în campaniile de marketing. Este de asemenea, cea mai simplă cale de a informa clienții și potențialii clienți despre serviciile curente și noile servicii, contribuind totodată la imbunătățirea imaginii brandului. Email marketing este de asemenea foarte eficient pentru upselling permițând clienților actuali să fie informați despre produsele/serviciile de care aveau nevoie dar nu știau că le pot obține de la compania respectivă.

Beneficii:

  • Permite vânzarea/revânzare/creșterea vânzărilor către clienții actuali și către potențialii clienți
  • Stabilirea relațiilor de încredere și întărirea relațiilor existente cu clienții actuali și potențialii clienți
  • Abilitatea de a informa ușor și periodic toți actualii clienți și potențialii clienți despre noile produse/servicii/oferte
  • Îndrumarea utilizatorilor spre site-ul principal
  • • Stabilirea renumelui brandului în domeniul său prin utilizarea conținutului informaţional de calitate

Te-am convins? Ia legătura cu echipa noastră

Contactează-ne

Contact

Telefon

+40732026479