Performance Marketing

Această secţiune include o introducere despre conceptul de Performance Marketing şi cum ar putea un brand să beneficieze de pe urma lui; dacă sunteţi familiarizaţi cu noţiunile de bază, folosiţi butonul de mai jos pentru a vedea cum lucrăm şi ce ne diferenţiază.

Cum lucrăm

Ce este?

Performance Marketing se defineşte prin profit sau ROI. Include practic toate serviciile/metodele/eforturile de marketing digital cu un singur obiectiv în minte, acela de a face profit. Fiecare campanie activă este optimizată până când aduce cât mai mult profit. Performance Marketing nu face discriminare între PPC/Display/Remarketing/Programmatic/ Social/SEO şi restul; fie toate eforturile împreună aduc profit (când e cazul), fie toate tehnicile luate separate aduc profit individual, iar dacă nu, cele ce nu fac profit, sunt înlăturate din planul general de marketing.

În comparaţie cu canalele media tradiţionale, spaţiul digital ne permite să vedem ce face fiecare utilizator, cât costă să îl aducem pe un site şi apoi cât cheltuie persoana respectivă. Dacă o anumită acţiune aduce utilizatori care cheltuie mai mult decât produc, atunci această acţiune trebuie optimizată sau înlăturată complet din campanie.

Alte beneficii

Performance Marketing este cea mai simplă şi directă cale de a-ţi creşte afacerea. În alte secţiuni ale site-ului am prezentat PPC/Display/Remarketing/Programmatic etc. şi am discutat cum putem optimiza acele eforturi cu scopul de a obţine mai multe clickuri cu acelaşi buget. În ceea ce priveşte performance marketing, toate aceste eforturi de optimizare au scopul de a îmbunătăţi ROI.

Când se rulează de tip performance, totul este testat mai rapid cu un număr mai mare de variaţii.

Beneficii:

  • Cea mai simplă şi mai directă cale de a creşte o afacere online
  • Optimizat pentru profit – ştii cât investeşti şi vezi exact cât profit faci
  • Optimizare constantă pentru a îmbunătăţi ROI

Te-am convins? Ia legătura cu echipa noastră

Contactează-ne

Cum lucrăm?

Noi ştim cum să măsurăm şi să optimizăm campaniile. Ne folosim experienţa dobândită pe cele mai importante şi competitive pieţe de marketing digital din lume şi implementăm tehnicile învăţate acolo pentru a îmbunătăţi performanţa campaniilor clienţilor noştri.

Optimizăm şi testăm totul începând cu modul în care targetăm şi segmentăm sistematic audienţa, până la culoarea unui buton din site.

Ne folosim de uneltele care ne permit să urmărim şi să vedem comportamentul utilizatorului pentru a îmbunătăţi constant tot ce este pe site şi, modul în care ajungem la audienţă, în afara site-ului. Toate acestea împreună cu o abordare orientată spre date/informaţii, ne permit să ajungem la concluzii care altfel ar fi fost invizibile.

Optimizare

Mai presus de toate, ne place să credem că optimizăm campaniile până când nu mai rămâne nimic de optimizat. Creăm pagini noi de landing, le testăm, creăm relevanţă în cadrul campaniilor de PPC şi apoi segementăm totul cu şi mai multă relevanţă cu şi mai multe variaţii ale paginilor de landing. Nu o facem pentru motorul de căutare, o facem pentru a fi relevanţi pentru fiecare utilizator în parte.

Segementăm şi testăm audienţa în mod constant pentru a identifica şi mai bine pe cine targetăm. Segementăm, de asemenea, campaniile în mod direct cu fiecare produs/grup/serviciu şi orice altceva ar putea fi relevant pentru fiecare client în parte. Creăm şi testăm constant variaţii multiple ale reclamelor şi le inlocuim în reclamele existente modificând totodată textul de pe paginile de landing pentru a rămâne şi mai relevant pentru oricine dă click pe acea reclamă. Totodată testăm şi, platformele sau metodele de promovare în cadrul unei platforme individuale, în combinaţie cu diferite tipuri de licitare pentru a obţine cel mai bun ROI posibil.

Aceste lucruri sunt ceea ce ştim şi susţinem când vine vorba de clienţii noştri. Acestea sunt lucrurile pe care le facem pentru a creşte afacerea dumneavoastră.

Crezi că te putem ajuta? Ia legătura cu noi

Contactează-ne

Contact

Telefon

+40732026479