Social Media Management

Această secţiune include o introducere despre conceptul de Social Media Management şi cum ar putea un brand să beneficieze de pe urma sa; dacă sunteţi familiarizaţi cu noţiunile de bază folosiţi butonul de mai jos pentru a vedea cum lucrăm şi ce ne diferenţiază.

Cum lucrăm

Ce este?

Social Media Management este reprezentată de 3 categorii principale (Culegerea informaţiilor, Interpretarea informaţiilor şi Conexiunea directă) şi este un instrument de marketing fundamental ce ar trebui folosit mereu de către orice business.

Reţelele de socializare permit companiilor să vadă ce se vorbeşte şi cine vorbeşte despre brandul lor. Totodată, le oferă posibilitatea de a se conecta direct cu audienţa respectivă. În trecut, social media management era văzut ca un instrument de postare a conţinutului relevant în faţa audienţei prin intermediul a mai multor conturi de socializare. Astăzi, utilizatorii folosesc social media pentru a relaţiona direct cu brandul. Noi suntem aici pentru a eficientiza prezenţa brandului dumneavoastră pe platformele de social media şi pentru a obţine rezultate măsurabile.

Beneficii:

 • Prezenţă constantă pe toate platformele relevante de social media
 • Păstrarea unei relaţii strânse între brandul dumneavoastră cu clienţii şi potenţialii clienţi
 • Posibilitatea de a prezenta noile produse şi servicii direct unei audienţe relevante
 • Costuri relativ reduse pentru obţinerea de noi clienţi/utilizatori
 • Stabilirea renumelui unui brand în industria sa
 • Creşterea organică a followerilor şi a utilizatorilor

Te-am convins? Ia legătura cu echipa noastră

Contactează-ne

Cum lucrăm?

Strângem şi interpretăm toate informţiile cu caracter social de care dispunem pentru a veni cu cea mai bună soluţie de a conecta actuali şi potenţali fani/followeri. Folosind aceste informaţii putem crea conţinut social de înaltă calitate care va angrena followeri din multiple canale de socializare contribuind la creşterea organică. Putem de asemenea integra toate platformele de social media ale companiei în cadrul blogului şi a campaniilor de email marketing pentru a asigura că acelaşi mesaj şi acelaşi conţinut de înaltă calitate este livrat audienţei indiferent de platforma de socializare pe care au ales să o folosească.

Ne asigurăm că imaginea brandului dumneavoastră este protejată, iar mesajele transmise pe toate platformele de socializare alese sunt formulate corect şi corespunzător. Când vine vorba de followerii de pe canalele de social media, ne focusăm pe calitate nu pe cantitate. Un număr mare de followeri care nu relaţionează cu brandul poate fi dăunător; tocmai de aceea folosim unelte de măsurare de ultimă oră pentru a creşte numărul de followeri relevanţi şi bine targetaţi.

Serviciul de Social Media Management:

 • Crearea unei imagini relevante a brandului pentru toate canalele relevante de social media
 • Colectarea şi interpretarea datelor de social media pentru a oferi raportări periodice
 • Conectarea followerilor la conţinut periodic (vizual sau bazat pe conţinut)
 • Integrarea tuturor platformelor de social media relevante atât între ele cât şi în site
 • Promovarea/evidenţierea postărilor relevante
 • Optimizare constantă în concordanţă cu bugetul alocat
 • Creşterea numărului de followeri (atât plătit cât şi organic)

Contact

Telefon

+40732026479