Strategia

Cum funcţionează?

 

Obiectivele clienţilor noştri pot fi atinse folosind o combinaţie de una sau mai multe servicii şi variaţii ale acestor servicii aşa cum sunt prezentate în imaginea alăturată. Alegem cele mai bune servicii care îi vor permite clientului să-şi atingă obiectivele bazându-ne pe ce ştim noi că va funcţiona cel mai bine în bugetul alocat. Dacă nu există obiective clare trasate de client, vom folosi bugetul ca un ghidaj pentru a prioritiza strategii de marketing digital specifice, astfel încat să putem obţine cele mai bune rezultate.

 

În imaginea alăturată, se poate observa cum, (click pe imagine pentru vizualizarea la rezoluţia maximă), pentru noi, totul este o pâlnie, o pâlnie de marketing care conduce utilizatorul spre un obiectiv prestabilit. Identificăm posibilităţi şi puncte slabe din cadrul pâlniei şi propunem un curs logic al acţiunii.

Te-am convins? Ia legătura cu echipa noastră

Contactează-ne

Pâlnia de Marketing Digital

 

Menţionăm această pâlnie frecvent pentru că este instrumentul prin care noi vedem lucrurile. Începem cu designul şi optimizarea unui site şi avansăm spre fiecare strategie de marketing. Totul se rezuma la a aduce oamenii în această pâlnie şi de a-i conduce spre obiectivul ce se află la baza pâlniei.

De exemplu, dacă obiectivul unui site este de a conduce oamenii/utilizatorii spre formularul de contact pentru a lua legătura cu echipa de vânzări, noi creăm şi optimizăm site-ul în aşa măsură încât informaţia de care are nevoie utilizatorul este clară şi orice acţiune ar face utlizatorul pe site îl va aduce mai aproape sau direct la mijloacele prin care poate contacta echipa de vânzări. Acelaşi lucru se aplică şi la vânzările directe, site-urile ecommerce şi cam la tot ce se poate valorifica în mediul digital.

Pâlnia de marketing este soluţia şi o dată ce clienţii noştri înţeleg acest lucru conceptual, rezultatele vor veni cu usurinţă.

Contact

Telefon

+40732026479